.comment-link {margin-left:.6em;}

Pivo, pivečko pěnivé, pivečko zlaté...

úterý, září 21, 2004

Velmi uzitecny vynalez

Jeden americký chirurg si dal nedávno patentovat objev elektronického implantátu, který umožní ženám okamžitě dosáhnout orgasmu, a to nezávisle na sexuálním styku. Doktor Meloy na svůj objev přišel, když jedné ženě přiložil při operaci k páteři elektrody s cílem zmírnit jí bolest. Pacientka v jednom okamžiku, ještě při vědomí, vykřikla a na otázku lékaře, co se děje, prý odpověděla: „Musíte to naučit mého manžela.“

Stimulátor pro ženy, které obtížně dosahují orgasmu, se podle doktora skládá ze stimulačních vláken spojených s generátorem signálu, který má být „menší než krabička od cigaret“ a implantoval by se pod kůži. Doktor předpokládá, že by takovýto přístroj naprogramoval, aby byla nějaká mez pro jeho užívání. Ještě však neví, zda by tento limit mělo být jedno použití denně nebo čtyřikrát do týdne.

Jménem českých pivařů prohlašujeme, že by tento přístroj neměl být neodpovědně svěřován do rukou žen, ale výhradně by s ním měl disponovat muž. Vždyť je to nakonec on, kdo má ženě orgasmus přivodit. Lze si například snadno představit situaci, kdy muž musí odejít do restaurace, a aby žena tolik netesknila, povolí kolem půlnoci jedno zmáčknutí knoflíku, tedy jeden orgasmus. Ženy by pak pro manželovy povinnosti měly možná větší pochopení. A on by se po příchodu z restaurační šichty nemusel, většinou marně, pokoušet o uspokojení nespokojené.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home